+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Sastanak s predstavnicima Doma "MARIJA - NAŠA NADA"
Sastanak s predstavnicima Doma "MARIJA - NAŠA NADA"
Objavljeno: 22.6.2018. 11:19:00 Autor: administrator
U četvrtak 21. lipnja 2018. godine, u prostorijama Doma, održan sastanak

Dana 21. lipnja 2018. godine, u Domu za djecu s poteškoćama u razvoju „MARIJA – NAŠA NADA“, održan je sastanak kojem su prisustvovali predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić, gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, predsjednica Upravnog vijeća Doma Ivana Barbarić, predstavnici roditelja Ivana Begić i Mario Bandić, te ravnatelj Doma Slobodan Karačić.

Nakon što je predsjednica UV Doma pozdravila sve prisutne i zahvalila se na dolasku, ravnatelj Doma je ukratko predstavio rad i razvoj Doma od otvaranja do danas, zajedno s financijskim stanjem u kojem se Dom nalazi.

Također se zahvalio Predsjedniku Vlade i ministarstvima na uplaćenim dugovanjima i na spremnosti da uplate ubuduće budu redovne.


Predstavnici roditelja iznijeli su svoja mišljenja o financiranju Doma i njegovim problemima, s posebnim naglaskom na kvalitetu, značenje i važnost Doma za djecu i njihove obitelji.


Predsjednik Vlade Zdenko Ćosić saslušao je i razumio probleme oko financiranja rada Doma, kao i probleme roditelja čija djeca koriste usluge ovog Doma, rekavši kako je Vlada Županije Zapadnohercegovačke, uplatom duga iz prethodnih godina, pokazala da želi pomoći radu Doma kao i obiteljima djece s posebnim potrebama.


Isto tako naglasio je da će se posebno angažirati i razgovarati s ministrom zdravstva, rada i socijalne skrbi Županije Zapadnohercegovačke Stjepanom Bogutom o pronalaženju financijskih sredstava u cilju trajnog rješenja financiranja Doma.

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.