+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Priopćenje za javnost sa 86. sjednice Vlade
Priopćenje za javnost sa 86. sjednice Vlade
Objavljeno: 23.11.2017. 16:01:00 Autor: administrator
U Širokom Brijegu održana 86. sjednica Vlade

Vlada Županije Zapadnohercegovačke danas je u Širokom Brijegu, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održala 86. redovnu sjednicu.


Na današnjoj sjednici Vlada je utvrdila Zakon o izmjenama i dopuni Zakona o zdravstvenoj zaštiti, kao i Odluku o usvajanju Plana zaštite od požara Županije Zapadnohercegovačke, koje je uputila u daljnju skupštinsku proceduru.


Vlada je donijela i Uredbu o dopuni Uredbe o organiziranju službi zaštite i spašavanja u Županiji Zapadnohercegovačkoj.


Na današnjoj sjednici je Vlada usvojila Izvješće o utrošku sredstava „Tekuće zalihe“ Proračuna Županije Zapadnohercegovačcegovačke za 2017. godine za razdoblje siječanj - rujan 2017. godine.


Donesena je Odluka o postupku i kriterijima za dodjelu pomoći općinama/gradovima iz sredstava posebne naknade za zaštitu od prirodnih i drugih nesreća, Odluka o procjeni ugroženosti područja Županije Zapadnohercegovačke od prirodnih i drugih nesreća, Odluka o provedbi Javnog oglasa za predlaganje kandidata u Upravni odbor Fedealnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje iz Županije Zapadnohercegovačke, te Rješenje o imenovanju osobe za člana Radne grupe za trgovinu uslugama na razini Bosne i Hercegovine.

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.