+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Izaslanstvo Vlade Županije Zapadnohercegovačke položilo vijenac i zapalilo svijeće u znak sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje i sve žrtve Domovinskog rata
Izaslanstvo Vlade Županije Zapadnohercegovačke položilo vijenac i zapalilo svijeće u znak sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje i sve žrtve Domovinskog rata
Objavljeno: 17.11.2023. 14:02:00 Autor: administrator
U znak sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, danas je izaslanstvo Vlade Županije Zapadnohercegovačke, predvođeno predsjednikom Vlade Predragom Čovićem, zapalilo svijeće i položilo vijence na Trgu širokobrijeških žrtava.


Ovo je 32. godina da se s tugom, ali i posebnim ponosom sjećamo žrtve grada heroja Vukovara i Škabrnje, mjesta nezapamćenog stradanja branitelja i civila.

Uz predsjednika u izaslanstvu Vlade, bili su dopredsjednica Vlade i ministrica financija Blagica Leko, ministar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Mladen Begić, ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa Daniela Perić, ministar prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Zvonimir Širić, ministar pravosuđa i uprave Vjekoslav Lasić i ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi Tomislav Pejić.

 

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.