+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Održana 13. sjednica Vijeća za razvojno planiranje i upravljanje razvojem u Županiji Zapadnohercegovačkoj
Održana 13. sjednica Vijeća za razvojno planiranje i upravljanje razvojem u Županiji Zapadnohercegovačkoj
Objavljeno: 26.5.2023. 15:57:00 Autor: administrator
U petak 26. svibnja 2023. godine, u zgradi Vlade Županije Zapadnohercegovačke, održana je 13. sjednica Vijeća za razvojno planiranje i upravljanje razvojem u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Na sjednici Vijeća za razvojno planiranje i upravljanje razvojem u Županiji Zapadnohercegovačkoj razgovaralo se o potrebama za izmjenama i dopunama prostornog plana Županije Zapadnohercegovačke, rješavanju pitanja upravljanja otpadom u Županiji Zapadnohercegovačkoj, te koordinaciji rada inspekcijskih službi u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Izvršen je pregled dosadašnjih ključnih zaključaka Vijeća za razvojno planiranje i upravljanje razvojem u Županiji Zapadnohercegovačkoj, kao i pregled aktualnosti vezanih za projekte i programe EU.Na sjednici Vijeća za razvojno planiranje i upravljanje razvojem u Županiji Zapadnohercegovačkoj bili su prisutni članovi Vijeća, kao i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke Zvonimir Širić i ravnatelj Uprave za inspekcijske poslove Nikica Tomas.


Vijeće je tijelo Vlade Županije Zapadnohercegovačke, ima savjetodavnu ulogu u procesima definiranja, provedbe, monitoringa, evaluacije i izvještavanja u realizaciji prioriteta u Županiji Zapadnohercegovačkoj i djeluje u skladu s načelima partnerstva i suradnje.

Stručne i administrativne poslove za potrebe rada Vijeća za razvojno planiranje i upravljanje razvojem u Županiji Zapadnohercegovačkoj obavlja Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.

 

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.