+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Priopćenje za javnost sa 102. sjednice Vlade
Priopćenje za javnost sa 102. sjednice Vlade
Objavljeno: 30.9.2021. 13:50:00 Autor: administrator
U Širokom Brijegu održana 102. sjednica Vlade.

U četvrtak 30. rujna 2021. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 102. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je donijela Uredbu o izmjenama i dopunama Uredbe o obujmu, uvjetima i načinu ostvarivanja prava osiguranih osoba na korištenje ortopedskih i drugih pomagala koja se odobravaju osiguranim osobama u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o utvrđivanju osnovice za izračun bruto plaće izabranih dužnosnika, nositelja izvršnih funkcija i savjetnika u institucijama vlasti u Županiji Zapadnohercegovačkoj, državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe, zaposlenika u školama koji su korisnici Proračuna Županije Zapadnohercegovačke i ostalih uposlenika korisnika Proračuna Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o razrješenju zamjenika ravnatelja Službe za zapošljavanje Županije Zapadnohercegovačke kojom se dužnosti razrješava Pero Bubalo iz Širokog Brijega; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o imenovanju zamjenika ravnatelja Službe za zapošljavanje Županije Zapadnohercegovačke kojom se Pero Bubalo ponovo imenuje na navedenu dužnost te Odluku o zaštiti izvorišta vode za piće „VRIOŠTICA“.

Također, Vlada je donijela Rješenje o imenovanju Povjerenstva za provođenje postupka dodjele koncesije za izgradnju fotonaponske elektrane „Astera“ na lokaciji Čitluk, općina Posušje, kao i Rješenje o imenovanju Povjerenstva za provođenje postupka dodjele koncesije za istraživanje i eksploataciju arhitektonsko-građevnog kamena na istražnom prostoru „Kamenice“ Široki Brijeg.

 

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.