+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Priopćenje za javnost sa 98. sjednice Vlade
Priopćenje za javnost sa 98. sjednice Vlade
Objavljeno: 27.8.2021. 15:06:00 Autor: administrator
U Širokom Brijegu održana 98. sjednica Vlade.

U petak 27. kolovoza 2021. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 98. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je utvrdila Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policijskim službenicima Županije Zapadnohercegovačke te ga uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Uredbu o izmjenama Uredbe o Uredu Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije i Uredbu o dopuni Uredbe o vrsti vlastitih prihoda i načina i rokova raspodjele.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na izmjenu i dopunu Financijskog plana Javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje za 2021. godinu; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o razrješenju dužnosti ravnatelja Javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke kojom se dužnosti razrješava Vinko Romić iz Posušja te Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o imenovanju ravnatelja Javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke kojom se Vinko Romić iz Posušja ponovo imenuje na istu dužnost.

Vlada je usvojila Izvješće o utrošku sredstava „Tekuće zalihe“ Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za razdoblje siječanj – lipanj 2021. godine.

Također, Vlada je zbog isteka mandata donijela Rješenje o razrješenju Policijskog odbora Županije Zapadnohercegovačke u sastavu Drago Tomić, Marko Zelenika i Marica Miletić te ih je Rješenjem o imenovanju policijskog odbora Županije Zapadnohercegovačke ponovno imenovala na istu dužnost.

Na koncu sjednice Vlada je donijela Rješenje o razrješenju ravnateljice Ureda za zakonodavstvo Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

 

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.