+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Priopćenje za javnost sa 88. sjednice Vlade
Priopćenje za javnost sa 88. sjednice Vlade
Objavljeno: 23.4.2021. 10:05:00 Autor: administrator
U Širokom Brijegu održana 88. sjednica Vlade.

U četvrtak 22. travnja 2021. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u dvorani za sastanke Skupštine Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu, održana je 88. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je na sjednici donijela više odluka.

Donesena je Odluka o Programu utroška sredstava „Tekući prijenosi za šport“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu te Odluka o Programu utroška sredstava „Tekući prijenosi za programe kulture“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu.

Vlada je donijela Odluku o utvrđivanju kriterija raspodjele sredstva gradovima i općinama u Županiji Zapadnohercegovačkoj za sufinanciranje prijevoza učenika utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu kao i Odluku o raspoređivanju sredstava „Tekući prijenosi za Sveučilište u Mostaru, Studentski centar u Mostaru, Zavod za odgoj i obrazovanje“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu.

Nakon odluka, na dnevnom redu se našlo nekoliko prijedloga rješenja.

Vlada je Rješenjem o razrješenju ravnatelja Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke dužnosti razriješila Vilsona Crnjca te ga, temeljem provedene natječajne procedure, ponovo imenovala na istu dužnost. Isto tako, Vlada je dužnosti razriješila i zamjenika ravnatelja Zavoda za zdravstveno osiguranje Gorana Bradvicu te ga, temeljem provedene natječajne procedure, imenovala na istu dužnost.

Vlada je donijela Rješenje o utvrđivanju prijedloga članova Upravnog vijeća Sveučilišne Kliničke bolnice Mostar.

Također, Vlada je donijela rješenja o imenovanjima po jednog člana školskih odbora Gimnazije fra Dominika Mandića u Širokom Brijegu te glazbenih škola u Širokom Brijegu, Ljubuškom i Grudama koji će predstavljati Vladu Županije Zapadnohercegovačke.

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.