+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Priopćenje za javnost sa 82. sjednice Vlade
Priopćenje za javnost sa 82. sjednice Vlade
Objavljeno: 18.2.2021. 14:19:00 Autor: administrator
U Širokom Brijegu održana 82. sjednica Vlade.

U četvrtak 18. veljače 2021. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 82. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.


Na današnjoj sjednici Vlada je utvrdila Prijedlog Zakona o ljekarničkoj djelatnosti i uputila ga u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.
Vlada je donijela Uredbu o izmjenama Uredbe o poslovima temeljne djelatnosti iz nadležnosti tijela državne službe koje obavljaju državni službenici, uvjetima za obavljanje tih poslova i ostvarivanju određenih prava iz radnog odnosa.


Vlada je donijela Odluku o godišnjem odmoru, plaćenom i neplaćenom odsustvu državnih službenika i namještenika u tijelima uprave Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o donošenju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava „Tekući prijenosi za objekte vodnog gospodarstva i ugovorene usluge“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu i Odluku o izdvajanju šumskog zemljišta iz Šumsko-gospodarskog područja Posuško u katastarskim općinama Vinjani, Lipovice, Osoje i Čitluk na području općine Posušje.


Također, Vlada je prihvatila Izvješće o radu Ministarstva financija Županije Zapadnohercegovačke za 2020. godinu; Izvješće o radu Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke za 2020. godinu; Izvješće o radu Ministarstva pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke za 2020. godinu; Izvješće o radu Ministarstva hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke za 2020. godinu te Program rada Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu.

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.