+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Priopćenje za javnost sa 69. sjednice Vlade
Priopćenje za javnost sa 69. sjednice Vlade
Objavljeno: 4.11.2020. 13:14:00 Autor: administrator
U Širokom Brijegu održana 69. sjednica Vlade.

U petak 30. listopada 2020. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 69. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je utvrdila Prijedlog Zakona o proračunima u Županiji Zapadnohercegovačkoj, koji je uputila u daljnju proceduru u Skupštinu Županije Zapadnohercegovačke.

Također, Vlada je donijela Uredbu o načelima za utvrđivanje unutarnjeg ustrojstva županijskih tijela uprave i županijskih upravnih organizacija, gradskih i općinskih tijela uprave i upravnih organizacija.

Vlada je donijela i Odluku o raspisivanju Javnog natječaja za prijem rukovodećeg državnog službenika – ravnatelja Uprave za inspekcijske poslove Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o prenamjeni posebnog transakcijskog računa u okviru Jedinstvenog računa riznice za projekt „HOLISTIC“ u okviru programa IPA Jadranski program prekogranične suradnje 2007. – 2013. u posebni transakcijski račun u okviru Jedinstvenog računa riznice za projekt Prevencija i rana detekcija za učinkovito liječenje raka dojke i debelog crijeva „ON TIME“; Odluku o raspisivanju i provedbi Javnog natječaja za izbor i imenovanje člana Upravnog vijeća javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke i Odluku o odobravanju isplate sredstava Edukacijsko-rehabilitacijskom centru za djecu, mlade i odrasle osobe Bučine, Ljubuški utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2020. godinu.

Također, Vlada je donijela Rješenje o razrješenju člana Upravnog vijeća Javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke; Rješenje o imenovanju privremenog člana Upravnog vijeća Javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke; Rješenje o izmjenama Rješenja o imenovanju Županijskog odbora za razvoj te Rješenje o osnivanju Koordinacijskog tima za borbu protiv trgovine ljudima Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je usvojila Program rada Ministarstva hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu.

 

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.