+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Priopćenje za javnost sa 60. sjednice Vlade
Priopćenje za javnost sa 60. sjednice Vlade
Objavljeno: 10.7.2020. 14:28:00 Autor: administrator
U Širokom Brijegu održana 60. sjednica Vlade.

U petak 10. srpnja 2020. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 60. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je utvrdila Prijedlog Odluke o imenovanju zamjenika županijskog pravobranitelja, kojom se za zamjenika županijskog pravobranitelja u Županijskom pravobraniteljstvu Županije Zapadnohercegovačke imenuje Vesna Banožić Zeljko iz Širokog Brijega, i uputila ga u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Odluku o prijenosu sredstava utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2020. godinu gradovima i općinama u Županiji Zapadnohercegovačkoj za sufinanciranje prijevoza učenika, Odluku o određivanju visine naknade na godišnjoj razini za ustupanje ribolovnih zona na ribolovnim vodama Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o raspisivanju i provedbi Javnog oglasa za predlaganje kandidata u Upravni odbor Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje iz Županije Zapadnohercegovačke i Odluku o radnom vremenu fizičkih i pravnih osoba koje obavljaju djelatnost trgovine i trgovačkih usluga na području Županije Zapadnohercegovačke.

 

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.