+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Održan sastanak s predstavnicima poljoprivrednika
Održan sastanak s predstavnicima poljoprivrednika
Objavljeno: 30.12.2019. 14:17:00 Autor: administrator
Sastanak s predstavnicima poljoprivrednika u zgradi Vlade.

Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić i dopredsjednik Vlade i ministar financija Županije Zapadnohercegovačke Toni Kraljević održali su danas u zgradi Vlade sastanak s predsjednikom Seljačkog saveza Federacije Bosne i Hercegovine Draganom Pavlovićem i predsjednikom Udruge poljodjelaca Županije Zapadnohercegovačke i dopredsjednikom Seljačkog saveza Federacije Bosne i Hercegovine Dubravkom Vukojevićem.
Na samom početku sastanka, predstavnici poljoprivrednika izrazili su zadovoljstvo povećanjem sredstava za poljoprivredu u Proračunu Županije Zapadnohercegovačke.


Implementacijom Strategije ruralnog razvitka Županije Zapadnohercegovačke, kao i povećanjem sredstava za poljoprivredu, poljoprivreda u Županiji Zapadnohercegovačkoj prestaje biti socijalna kategorija i postaje pravi gospodarski subjekt i nositelj razvoja gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke, sa sve više registriranih subjekata na ovom prostoru.


Na kraju sastanka izraženo je obostrano zadovoljstvo kontinuiranim razgovorima te obostrana spremnost za daljnji nastavak započete suradnje.

 

 

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.