+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Priopćenje za javnost sa 33. sjednice Vlade
Priopćenje za javnost sa 33. sjednice Vlade
Objavljeno: 3.12.2019. 14:27:00 Autor: administrator
U Širokom Brijegu održana 33. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

U utorak 3. prosinca 2019. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 33. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je donijela Odluku o raspisivanju i provedbu Javnog oglasa za izbor i imenovanje Upravnog vijeća Doma zdravlja Posušje i Doma zdravlja Grude; Odluku o mjesečnoj naknadi za rad predsjedniku i članovima Upravnog vijeća Zavoda za javno zdravstvo u Županiji Zapadnohercegovačkoj; Odluku o raspisivanju i provedbi Javnog natječaja za izbor i imenovanje članova Nadzornog odbora „Šumsko-gospodarskog društva Županije Zapadnohercegovačke“ d. o. o. Posušje; Odluku o službenoj iskaznici članova Vlade Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o davanju suglasnosti na Rebalans Financijskog plana Javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu te Odluku o raspodjeli sredstava utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu za tekuće prijedloge za političke stranke, za razdoblje listopad-prosinac 2019. godine.


Zbog isteka mandata, Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Upravnog vijeća Doma zdravlja Posušje u sastavu: Slaven Bašić, Zlatko Ramljak, Zdrava Bogut, Ivan Pavković i Dinka Soldo, kao i Rješenje o razrješenju Upravnog vijeća Doma zdravlja Grude u sastavu: Franjo Barić, Jure Tomas, Ivana Čolak, Lenka Šimić i Marija Vranješ.


Vlada je donijela Rješenje o imenovanju privremenog Upravnog vijeća Doma zdravlja Posušje i Rješenje o imenovanju Upravnog vijeća Doma zdravlja Grude u istom sastavu, do okončanja natječajne procedure.

 

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.