+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Priopćenje za javnost sa 30. sjednice Vlade
Priopćenje za javnost sa 30. sjednice Vlade
Objavljeno: 24.10.2019. 15:13:00 Autor: administrator
U Širokom Brijegu održana 30. sjednica Vlade.

U četvrtak 24. listopada 2019. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 30. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je utvrdila Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o namještenicima u tijelima državne službe u Županiji Zapadnohercegovačkoj i uputila ga u redovnu proceduru Skupštini Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Odluku o utvrđivanju broja zamjenika županijskog pravobranitelja; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o usvajanju godišnjeg obračuna „Šumsko-gospodarskog društva Županije Zapadnohercegovačke“ d. o. o. Posušje za 2018. godinu; Odluku o rasporedu dobiti iskazane po godišnjem obračunu „Šumsko-gospodarskog društva Županije Zapadnohercegovačke“ d. o. o. Posušje za 2018. godinu; Odluku o dodjeli koncesije gospodarskom društvu „Rudnici boksita“ d. o. o. Posušje za eksploataciju boksita na ležištu L-68 „Mala Oluja“ eksploatacijsko polje „Mratnjača“ Posušje; Odluku o raspisivanju i provedbi javnog natječaja za izbor i imenovanje članova Upravnog odbora Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj; Odluku o korištenju službenih mobilnih telefona u Ministarstvu unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o kriterijima za izbor i imenovanje člana Upravnog vijeća Javne ustanove Zavoda za odgoj i obrazovanje i Odluku o raspisivanju i provedbi Javnog oglasa za izbor i imenovanje člana Upravnog vijeća Javne ustanove Zavoda za odgoj i obrazovanje.

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.