+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Prvi zamjenik visokog predstavnika Scanlan posjetio Županiju Zapadnohercegovačku
Prvi zamjenik visokog predstavnika Scanlan posjetio Županiju Zapadnohercegovačku
Objavljeno: 31.7.2019. 12:46:00 Autor: administrator
Prvi zamjenik visokog predstavnika i supervizor za Brčko Michael Scanlan , 30. srpnja 2019. godine boravio je u prvom službenom posjetu Županiji Zapadnohercegovačkoj. U Širokom Brijegu sastao se s predsjednikom Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenkom Ćosićem i predsjednikom Skupštine Županije Zapadnohercegovačke Ivanom Jelčićem.

„Vlada Županije Zapadnohercegovačke je među prvim formirala vlast nakon održanih izbora u Bosni i Hercegovini i to je primjer koji bi trebale slijediti susjedne županije Hercegbosanska i Hercegovačko-neretvanska županija. Formiranje vlada u što kraćem roku omogućava tijelima vlasti da se fokusiraju na potrebe građana, za što su i izabrani. Ovo se ne odnosi samo na vlasti na razini županija “, rekao je prvi zamjenik visokog predstavnika Scanlan.

Tijekom sastanka razgovaralo se o socijalnoj i ekonomskoj situaciji u Županiji Zapadnohercegovačkoj s posebnim naglaskom na mogućnosti otvaranja novih radnih mjesta koje stvara privatni sektor.

„Hercegovina je uvijek bila dinamično okruženje za privatni sektor. On je ključni pokretač gospodarskog razvoja i otvaranja novih radnih mjesta, a Županija Zapadnohercegovačka je u tom smislu dobar primjer u Bosni i Hercegovini”, izjavio je prvi zamjenik visokog predstavnika Scanlan.

 

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.