+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Predsjednik Ćosić održao sastanak s predstavnicima Udruge gospodarstvenika Posušje
Predsjednik Ćosić održao sastanak s predstavnicima Udruge gospodarstvenika Posušje
Objavljeno: 16.5.2019. 15:00:00 Autor: administrator
Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić sa suradnicima održao je danas u zgradi Vlade sastanak sa predstavnicima Udruge gospodarstvenika Posušje.

Na samom početku sastanka predsjednik Ćosić je pozdravio nazočne te istaknuo da je fokus rada Vlade Županije Zapadnohercegovačke usmjeren prvenstveno na rast gospodarstva.

Predstavnici Udruge su na današnjem sastanku iznijeli svoje prijedloge vezano za rasterećenje, povećanje konkurentnosti i uspješnosti poslovanja gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke.


Na sastanku se razgovaralo o nekoliko tema: o iznosu naknade za općekorisne funkcije šuma, o porodiljinim naknadama i doprinosima na naknade te o izmjeni određenih zakonskih rješenja koja bi dovela do pojednostavljenja i ubrzavanja procedura, kao i jeftinijeg pokretanja poslovanja u našoj Županiji.


Predsjednik Vlade Zdenko Ćosić je istaknuo da će Vlada analizirati prijedloge Udruge te razmotriti mogućnost djelovanja Vlade sukladno Programu rada Vlade i kapacitetima Proračuna Županije Zapadnohercegovačke.


Na kraju sastanka izražena je obostrana spremnost za daljnji nastavak započete suradnje.

 

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.