+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Priopćenje za javnost sa 7. sjednice Vlade
Priopćenje za javnost sa 7. sjednice Vlade
Objavljeno: 14.2.2019. 14:28:00 Autor: administrator
U Širokom Brijegu održana 7. sjednica Vlade.

U četvrtak 14. veljače 2019. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 7. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je donijela Uredbu o obujmu, uvjetima i načinu ostvarivanja prava osiguranih osoba na korištenje ortopedskih pomagala koja se odobravaju osiguranim osobama u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Također, Vlada je donijela Odluku o prijenosu sredstava „Tekući prijenosi Agenciji za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu; Odluku o donošenju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava „Tekući prijenosi za objekte vodnog gospodarstva“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu; Odluku o donošenju Programa utroška sredstava „Tekući prijenosi za poticaje u poljoprivrednoj proizvodnji i ruralnom razvitku“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu; Odluku o Programu utroška sredstava „Tekući prijenosi za programe kulture“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu; Odluku o Programu utroška sredstava „Tekući prijenosi za šport“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu; Odluku o prijenosu sredstava Studentskom centru u Mostaru utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu; Odluku o prijenosu sredstava Javnoj ustanovi Zavod za odgoj i obrazovanje utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu te Odluku o donošenju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava „Tekući prijenosi za udruge branitelja“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu – Ministarstvo hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je razriješila te ponovno imenovala Jozu Zadru za člana privremenog Upravnog vijeća Javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje.

 

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.