banner_dokumenti
banner_o_zupaniji
banner_proracun
banner_povjerenstvo
banner_registar
banner_linkovi

grb_siroki grb_ljubuski
grb_posusje grb_grude

Karta ZZH

karta_zzh-v

Kliknite na sliku za prikaz veće karte

Kontakt

Adresa:
Stjepana Radića 37 b
88220,Široki Brijeg
BiH

Telefon: +387 39 705 694
Fax: +387 39 703 233

E-mail: vlada@vladazzh.com

prostorni-podaci-zzh

Pretraga

Početna Novosti
Obavijest o potpisivanju Ugovora
Četvrtak, 02 Srpanj 2015 12:15
zgrada_vlade_zh
U petak 3. srpnja 2015. godine, s početkom u 12.00 sati, u zgradi Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu, bit će upriličeno potpisivanje Ugovora o prijenosu sredstava gradu i općinama za sufinanciranje prijevoza učenika između Vlade Županije Zapadnohercegovačke, gradonačelnika Grada Široki Brijeg, načelnika Općine Grude, načelnika Općine Posušje i načelnika Općine Ljubuški.
 
Vlada Županije Zapadnohercegovačke i Nezavisni sindikat uposlenika u srednjim školama ŽZH postigli sporazum
Ponedjeljak, 15 Lipanj 2015 13:00
img_0298
U ponedjeljak 15. lipnja 2015. godine u Širokom Brijegu je potpisan Sporazum o visini i rokovima isplate bruto plaće uposlenih u srednjim školama Županije Zapadnohercegovačke.
Više...
 
Posjet Nj. E. g. Yuria Afanasieva – svečano potpisivanje Ugovora o sufinanciranju projekta energetske učinkovitosti za 4 škole u Županiji Zapadnohercegovačkoj između UNDP-a i Vlade Županije Zapadnohercegovačke
Srijeda, 10 Lipanj 2015 11:33
vladazzh-undp-memorandum
Danas je u Širokom Brijegu, u zgradi Vlade Županije Zapadnohercegovačke, potpisan Ugovor o sufinanciranju projekta energetske učinkovitosti za 4 škole između Razvojnog programa Ujedinjenih naroda i Vlade Županije Zapadnohercegovačke. Ugovor su potpisali Zdenko Ćosić, predsjednik Vlade i Yuri Afanasiev, rezidentni koordinator UN-a/rezidentni predstavnik UNDP-a u BiH.
Više...
 
Potpisani ugovori o dodatnom sufinanciranju obavljanja vježbeničkog staža
Srijeda, 03 Lipanj 2015 11:03
img_0294
Temeljem Odluke Vlade Županije Zapadnohercegovačke o dodatnom sufinanciranju zapošljavanja vježbenika, danas je u zgradi Vlade u Širokom Brijegu upriličeno potpisivanje ugovora o dodatnom sufinanciranju obavljanja vježbeničkog staža.
Više...
 
Obavijest o neradnom danu
Srijeda, 03 Lipanj 2015 10:20
zgrade_vlade_m
Sukladno Zakonu o blagdanima i neradnim danima u Županiji Zapadnohercegovačkoj ("Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke", broj: 9/04), četvrtak 4. lipnja 2015. godine (blagdan Tijelova) neradni je dan u Županiji Zapadnohercegovačkoj.
Odlukom Vlade Županije Zapadnohercegovačke, i petak 5. lipnja 2015. godine proglašava se neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj.
 
Popis udruga obuhvaćenih javnim pozivom
Utorak, 28 Travanj 2015 07:59
Bosna i Hercegovina
Federacija Bosne i Hercegovine
ŽUPANIJA ZAPADNOHERCEGOVAČKA
MINISTARSTVO PRAVOSUĐA I UPRAVE
POPIS UDRUGA OBUHVAĆENIH JAVNIM POZIVOM
Broj: 03-03-05-252/15 od 27. travnja 2015. godine
Više...
 
Javni poziv
Utorak, 28 Travanj 2015 07:49

Bosna i Hercegovina
Federacija Bosne i Hercegovine
ŽUPANIJA ZAPADNOHERCEGOVAČKA

MINISTARSTVO PRAVOSUĐA I UPRAVE

Broj:03-03-05-252/15
Široki Brijeg, 27. travnja  2015. godine

 

U cilju zakonitog rada i djelovanja udruga građana upisanih u Registar udruga koji se vodi pri Ministarstvu pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke, temeljem članka 52. Zakona o organizaciji tijela uprave u Županiji Zapadnohercegovačkoj („Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke", broj: 9/06), a u svezi s člankom 43. Zakona o udrugama i fondacijama („Službene novine F BiH", broj: 45/02) objavljuje se


J A V N I   P O Z I V

I

Pozivaju se udruge građana, čiji se nazivi udruga nalaze na popisu objavljenom na službenoj web stranici Ministarstva pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke (u daljnjem tekstu: Ministarstvo) www.mpiuzzh.com, i službenoj web stranici Vlade Županije Zapadnohercegovačke www.vladazzh.com, a koje podliježu odredbama članka 43. stavka 2. Zakona o udrugama i fondacijama, da najkasnije do 31. svibnja 2015. godine pristupe Ministarstvu, radi podnošenja dokaza o redovitom održavanju izbornih sjednica skupštine/sabora udruga, kao i upisa promjena podataka, koje su bili u obvezi prijaviti Ministarstvu,  sukladno članku 33. stavku 1. Zakona o udrugama i fondacijama.

Više...
 
Obavijest iz Zavoda za poljoprivredu ŽZH
Ponedjeljak, 27 Travanj 2015 09:24
presadnice_povra_mala
Preporuka br.4.

Zavod za poljoprivredu Županije Zapadnohercegovačke, Županijska izvještajno-prognozna služba (IPS) daje:


Obavijest proizvođačima povrća Zapadnohercegovačke Županije
Sve toplije vrijeme  koje nas napokon prati u travnju, proizvođačima povrća ide na ruku. Mnogi proizvođači iznose ili će ubrzo iznositi presadnice na otvoreni prostor. Da bismo imali zdrave biljke ne smijemo preskakati  proizvodne postupke u tijeku ciklusa biljne proizvodnje.
Naša preporuka protiv zemljišnjih štetnika (žičnjaka, grčica hrušta, gusjenica sovica rovca ) su zemljišni insekticidi koje unosimo u tlo prije sadnje: FORCE 1,5 G, DURSBAN G-7,5, RADAR vervus G ili TETETON granule. Ako ovo tretiranje nismo obavili kroz sustav kap po kap možemo koristiti insekticid DURSBAN E-48.
Više...
 
Obavijest iz Zavoda za poljoprivredu ŽZH
Četvrtak, 16 Travanj 2015 12:07
vinova_loza
Preporuka br.3.

Zavod za poljoprivredu Županije Zapadnohercegovačke, Županijska izvještajno-prognozna služba (IPS) daje:Obavijest vinogradarima Zapadnohercegovačke Županije
Vinogradari u Županiji Zapadnohecegovačkoj, obratite pažnju jer je u ovom periodu na većini lokaliteta u našoj Županiji vinova loza u fazi razvoja prvih listića. Zbog pojave uzročnika bolesti crne pjegavosti (Phomopsis viticola) potrebno je tretirati vinovu lozu kontaktnim preparatima dva puta,  i to do porasta lastara oko desetak centimetara, u razmaku od tjedan dana zbog izduženja internodija.
Više...
 
Obavijest iz Zavoda za poljoprivredu ŽZH
Srijeda, 15 Travanj 2015 07:16
mladi_luk
Preporuka br.2.
Zavod za poljoprivredu Županije Zapadnohercegovačke, Županijska izvještajno-prognozna služba (IPS) daje:

Obavijest proizvođačima luka i koštićavog voća u Zapadnohercegovačkoj Županiji
Obavijest proizvođačima luka:
Zbog povoljnih klimatskih uvjeta za razvoj štetnika, primijećena je pojačana aktivnost leta lukova lisnog minera (Liriomyza cepae) i lukove muhe (Delia Antiqua), uzročnika crvljivosti luka na svim vrstama (crveni i bijeli luk, kao i crnog luka-prase). Zbog toga se preporučuje tretiranje nasada kontaktnim ili sistemičnim insekticidima s osvrtom na period konzumacije prase da ti insekticidi budu kratke karence.
Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 4 od 13