grb_siroki grb_ljubuski
grb_posusje grb_grude

Karta ZZH

karta_zzh-v

Kliknite na sliku za prikaz veće karte

Kontakt

Adresa:
Stjepana Radića 37 b
88220,Široki Brijeg
BiH

Telefon: +387 39 705 694
Fax: +387 39 703 233

E-mail: vlada@vladazzh.com

prostorni-podaci-zzh

Pretraga

Priopćenje za javnost sa 79. sjednice Vlade
Utorak, 29 Kolovoz 2017 12:32
cosic
Danas je u Širokom Brijegu, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića,  održana 79. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.
Na današnjoj sjednici Vlada je utvrdila Prijedlog Odluke o donošenju Plana zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke za razdoblje od 2017. do 2027. godine, te isti uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o privremenoj Listi lijekova koji se propisuju i izdaju na teret sredstava Zavoda zdravstvenog osiguranja Županije Zapadnohercegovačke, kao i načinu njihovog propisivanja i izdavanja; Odluku o zatvaranju posebnog transakcijskog računa u okviru jedinstvenog računa riznice za sredstva dobivena iz EU fondova i međunarodnih organizacija; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o razrješenju dužnosti ravnatelja Javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke te Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o imenovanju ravnatelja Javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke. Vinko Romić iz Rakitna, općina Posušje, razriješen je navedene dužnosti zbog isteka mandata od četiri godine, te je Odlukom Vlade imenovan na istu dužnost.
Vlada je usvojila Izvješće o utrošku sredstava „Tekuće zalihe“ Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu za razdoblje siječanj – ožujak 2017. godine, kao i Izvješće o utrošku sredstava „Tekuće zalihe“ Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu za razdoblje siječanj – lipanj 2017. godine.