grb_siroki grb_ljubuski
grb_posusje grb_grude

Karta ZZH

karta_zzh-v

Kliknite na sliku za prikaz veće karte

Kontakt

Adresa:
Stjepana Radića 37 b
88220,Široki Brijeg
BiH

Telefon: +387 39 705 694
Fax: +387 39 703 233

E-mail: vlada@vladazzh.com

prostorni-podaci-zzh

Pretraga

Priopćenje za javnost sa 75. sjednice Vlade
Srijeda, 19 Srpanj 2017 13:16
slika_6
U utorak 18. srpnja 2017. godine je u Širokom Brijegu, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića,  održana 75. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.
Vlada je utvrdila Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o šumama i Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o lokalnoj samoupravi Županije Zapadnohercegovačke, koje je uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.
Također, Vlada je donijela Uredbu o registru državnih službenika i namještenika uposlenih u tijelima državne službe u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Usvojeno je Izvješće o izvršenju Proračuna Županije Zapadnohercegovačke u razdoblju od 1. siječnja do 31. ožujka 2017. godine.
Na jučerašnjoj sjednici donesena je Odluka o otvaranju posebnog transakcijskog računa u okviru Jedinstvenog računa riznice za sredstva za zaštitu, unapređenje i podizanje novih šuma i za ruralni razvoj; Odluka o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 2343 k. o. Vitina Gornja, Ljubuški; Odluka o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 3250 k. o. Mokro i dijelu k. č. broj 2502 k. o. Uzarići, Široki Brijeg; Odluka o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 765/1 k. o. Dobrkovići, Široki Brijeg; Odluka o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 1219/16 k. o. Ružići, Grude; Odluka o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 408/4 k. o. Ružići, Grude; Odluka o davanju suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke; Odluka o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjenama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Stručne službe Vlade Županije Zapadnohercegovačke; Odluka o utrošku sredstava „Tekući prijenosi za programe kulture“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu; Odluka o utrošku sredstava „Tekući prijenosi za šport“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu; Odluka o utvrđivanju visine i načina isplate naknade za korištenje godišnjeg odmora (regres) za 2017. godinu; Odluka o davanju prethodne suglasnosti za kreditno zaduženje financiranja Programa modernizacije regionalnih cesta i Odluka o raspodjeli sredstava utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu za tekuće prijenose za političke stranke za razdoblje travanj – lipanj 2017. godine.
Vlada je donijela Rješenje o razrješenju i Rješenje o imenovanju Policijskog odbora Županije Zapadnohercegovačke; Rješenje o imenovanju v. d. direktora Gospodarskog društva Sloga d. o. o. Široki Brijeg; Rješenje o razrješenju i Rješenje o imenovanju člana privremenog Nadzornog odbora JP Parka prirode Blidinje Masna Luka, Posušje.