grb_siroki grb_ljubuski
grb_posusje grb_grude

Karta ZZH

karta_zzh-v

Kliknite na sliku za prikaz veće karte

Kontakt

Adresa:
Stjepana Radića 37 b
88220,Široki Brijeg
BiH

Telefon: +387 39 705 694
Fax: +387 39 703 233

E-mail: vlada@vladazzh.com

prostorni-podaci-zzh

Pretraga

Priopćenje za javnost sa 71. sjednice Vlade
Četvrtak, 25 Svibanj 2017 09:32
zdenko_cosic
U srijedu 24. svibnja 2017. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 71. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.
Vlada je utvrdila Prijedlog  Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti u Županiji Zapadnohercegovačkoj, kao i Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sigurnosti prometa na cestama u Županiji Zapadnohercegovačkoj, koje je uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.
Na jučerašnjoj sjednici Vlada je donijela Odluku o utvrđivanju kriterija raspodjele sredstava gradu i općinama za sufinanciranje prijevoza učenika, utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu; Odluku o prijenosu sredstava gradu i općinama za sufinanciranje prijevoza učenika, utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu; Odluku o odobravanju prodaje službenog motornog vozila Ministarstva gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke putem javnog nadmetanja; Odluku o odobravanju uništenja trajno oduzete imovine; Odluku o prestanku stanja prirodne nepogode za područje Županije Zapadnohercegovačke, kao i Odluku o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke o otpisu stalnih sredstava.