grb_siroki grb_ljubuski
grb_posusje grb_grude

Karta ZZH

karta_zzh-v

Kliknite na sliku za prikaz veće karte

Kontakt

Adresa:
Stjepana Radića 37 b
88220,Široki Brijeg
BiH

Telefon: +387 39 705 694
Fax: +387 39 703 233

E-mail: vlada@vladazzh.com

prostorni-podaci-zzh

Pretraga

Priopćenje za javnost sa 68. sjednice Vlade
Srijeda, 12 Travanj 2017 12:37
predsjednik_osi_1
Danas je u Širokom Brijegu, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 68. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.
Na današnjoj sjednici Vlada je usvojila Izvješće o radu Vlade Županije Zapadnohercegovačke za 2016. godinu i  Program rada Vlade Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu.
Također, Vlada je primila k znanju Izvješće o radu Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj za 2016. godinu te Program rada Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj za 2017. godinu.
Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Financijski plan Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj za 2017. godinu; Odluku o izdvajanju sredstava jedinicama lokalne samouprave s pozicije „Tekući prijenosi za objekte vodnog gospodarstva“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu; Odluku o izmjenama Odluke o pristupanju izradi Plana i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o odobravanju prodaje službenih motornih vozila Uprave za inspekcijske poslove Županije Zapadnohercegovačke putem javnog nadmetanja, kao i Odluku o donošenju Programa zapošljavanja i sufinanciranja vježbenika kao i postupak izbora i prijema vježbenika u županijskim tijelima uprave, županijskim upravnim organizacijama i drugim službama i tijelima Županije Zapadnohercegovačke.