banner_dokumenti
banner_o_zupaniji
banner_proracun
banner_povjerenstvo
banner_registar
banner_linkovi

grb_siroki grb_ljubuski
grb_posusje grb_grude

Karta ZZH

karta_zzh-v

Kliknite na sliku za prikaz veće karte

Kontakt

Adresa:
Stjepana Radića 37 b
88220,Široki Brijeg
BiH

Telefon: +387 39 705 694
Fax: +387 39 703 233

E-mail: vlada@vladazzh.com

prostorni-podaci-zzh

Pretraga

  • Vlada Županije Zapadnohercegovačke
  • Vlada Županije Zapadnohercegovačke
novosti_ban
Priopćenje za javnost sa 64. sjednice Vlade
Petak, 24 Veljača 2017 10:06
predsjednik_osi_1
U četvrtak 23. veljače 2016. godine u prostorijama Ministarstva financija u Ljubuškom, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana je 64. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.
Na jučerašnjoj sjednici Vlada je utvrdila Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o šumama, koji je upućen u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.
Vlada je donijela Odluku o određivanju visine nadoknade za korištenje dijela ribolovnog područja – ribolovne zone Ljubuški; Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 255/1 k. o. Ljuti Dolac, Široki Brijeg; Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 1984/1 k. o. Jare, Široki Brijeg te Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 36/1 k. o. Ljubotići, Široki Brijeg.
Odlukom Vlade, srijeda 1. ožujka 2017. godine proglašena je neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj.