grb_siroki grb_ljubuski
grb_posusje grb_grude

Karta ZZH

karta_zzh-v

Kliknite na sliku za prikaz veće karte

Kontakt

Adresa:
Stjepana Radića 37 b
88220,Široki Brijeg
BiH

Telefon: +387 39 705 694
Fax: +387 39 703 233

E-mail: vlada@vladazzh.com

prostorni-podaci-zzh

Pretraga

Priopćenje za javnost sa 58. sjednice Vlade
Utorak, 20 Prosinac 2016 12:59
predsjednik_osi
Danas je u Širokom Brijegu, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića,  održana 58. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.
Na današnjoj sjednici utvrđen je Prijedlog Zakona o izvršavanju Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu i Prijedlog Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu u iznosu od 76.738.921,00 KM, koje je Vlada uputila u proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke po žurnom postupku, kao i  Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Županijskom zavodu za pravnu pomoć, koji je upućen u daljnju skupštinsku proceduru po skraćenom postupku.
Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke o otpisu stalnih sredstava; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke o darovanju stomatoloških stolica i računala domovima zdravlja u Županiji Zapadnohercegovačkoj; Odluku o izdvajanju šumskog zemljišta iz šumsko-gospodarskog područja Posuško na području općine Posušje; Odluku o izmjeni Odluke o utvrđivanju visine i načinu isplate naknade za korištenje godišnjeg odmora (regres) za 2016. godinu u iznosu od 100 KM; Odluku o proglašenju 27. prosinca 2016. godine (utorak) i 2. siječnja 2017. godine (ponedjeljak) neradnim danima u Županiji Zapadnohercegovačkoj; Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 3968 k. o. Uzarići i dijelu k. č. broj 1984/1 k. o. Jare, Široki Brijeg; Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 85/1 k. o. Uzarići, Široki Brijeg; Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 188/1 k. o. Čitluk, Posušje; Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 2031 k. o. Gradac, Široki Brijeg; Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 3968 k. o. Uzarići, Široki Brijeg; Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 1469/1 k. o. Turčinovići, Široki Brijeg te Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 3484/1 k. o. Bašići, Posušje.
Također, Vlada je donijela Rješenje o razrješenju privremenog Upravnog vijeća Doma zdravlja Ljubuški; Rješenje o imenovanju Upravnog vijeća Doma zdravlja Ljubuški u sastavu: Ivan Landeka, Ana Bubalo, Ankica Šaravanja, Slaven Tomić i Jure Lauc; Rješenje o razrješenju privremenog Upravnog vijeća Doma zdravlja Široki Brijeg, kao i Rješenje o imenovanju Upravnog vijeća Doma zdravlja Široki Brijeg u sastavu: Marko Ćavar, Daria Bilinovac, Ivan Kovačić, Stanko Čolak i Marinko Jurilj.