grb_siroki grb_ljubuski
grb_posusje grb_grude

Karta ZZH

karta_zzh-v

Kliknite na sliku za prikaz veće karte

Kontakt

Adresa:
Stjepana Radića 37 b
88220,Široki Brijeg
BiH

Telefon: +387 39 705 694
Fax: +387 39 703 233

E-mail: vlada@vladazzh.com

prostorni-podaci-zzh

Pretraga

Priopćenje za javnost sa 54. sjednice Vlade
Srijeda, 16 Studeni 2016 12:19
zgrade_vlade_m
Danas je u Širokom Brijegu, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića,  održana 54. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.
Na današnjoj sjednici Vlada je utvrdila Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti u Županiji Zapadnohercegovačkoj, kao i Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama, koji su upućeni u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.
Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj: 1867/1 k. o. Mamići Gornji, Široki Brijeg; Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj: 2935/1 k. o. Biograci, Široki Brijeg te Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj: 48/1 k. o. Buhovo i dijelu k. č. broj: 585 k. o. Rasno, Široki Brijeg.
Pored navedenih odluka, Vlada je donijela i Odluku o financiranju preventivnih mjera zaštite i spašavanja i Odluku o sudjelovanju u projektu „Energetske efikasnosti u BiH“ za Federaciju Bosne i Hercegovine.
Markan Zelić iz Ljubuškog razriješen je dužnosti ravnatelja Uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Županije Zapadnohercegovačke, dok je za novog ravnatelja navedene Ustanove imenovan David Grbavac iz Ljubuškog.
25. studenoga 2016. godine (petak, blagdan sv. Kate) proglašen je neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj.