banner_dokumenti
banner_o_zupaniji
banner_proracun
banner_povjerenstvo
banner_registar
banner_linkovi

grb_siroki grb_ljubuski
grb_posusje grb_grude

Karta ZZH

karta_zzh-v

Kliknite na sliku za prikaz veće karte

Kontakt

Adresa:
Stjepana Radića 37 b
88220,Široki Brijeg
BiH

Telefon: +387 39 705 694
Fax: +387 39 703 233

E-mail: vlada@vladazzh.com

prostorni-podaci-zzh

Pretraga

Početna Novosti Razgovor o unapređenju suradnje između Instituta za medicinsko vještačenje zdravstvenog stanja Sarajevo i Vlade Županije Zapadnohercegovačke
Razgovor o unapređenju suradnje između Instituta za medicinsko vještačenje zdravstvenog stanja Sarajevo i Vlade Županije Zapadnohercegovačke
Ponedjeljak, 24 Listopad 2016 12:44
cam01393
Predstavnici Vlade Županije Zapadnohercegovačke - predsjednik Vlade Zdenko Ćosić, ministar financija Toni Kraljević, ministar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Mladen Begić i ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi Stjepan Bogut, održali su danas u Širokom Brijegu radni sastanak s predstavnicima Instituta za medicinsko vještačenje zdravstvenog stanja Sarajevo - prim. dr. Ivom Šandrkom i članom Nadzornog odbora Instituta Darkom Paponjom.
Sastanak je održan na inicijativu direktora Instituta, a tema sastanka je bila naplata potraživanja koja Institut ima spram Ministarstva hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi.
Na sastanku je postignut dogovor o izmirenju dugovanja koje Županija ima prema Institutu za medicinsko vještačenje zdravstvenog stanja Sarajevo, a sve s ciljem poboljšanja i unapređenja suradnje između Instituta i Županije Zapadnohercegovačke.
cam01393