+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Priopćenje za javnost sa 41. sjednice Vlade
Priopćenje za javnost sa 41. sjednice Vlade
Objavljeno: 4.2.2020. 12:12:00 Autor: administrator
U Širokom Brijegu održana 41. sjednica Vlade.

U utorak 4. veljače 2020. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 41. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je utvrdila Prijedlog Zakona o izmjenama Zakona o šumama, koji je uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje Ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu poradi postavljanja objekta bazne stanice mobilne telefonije na dijelu k. č. broj 609 k. o. Vir, Posušje; Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o davanju suglasnosti na Aneks kolektivnog ugovora za djelatnike u Ministarstvu unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjenama i dopuni Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Općinskog suda u Ljubuškom.

Jozo Zadro je razriješen dužnosti člana privremenog Upravnog vijeća Javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje te je u ime Županije Zapadnohercegovačke imenovan za člana Upravnog vijeća navedene Ustanove.

Vlada je razriješila Županijski odbor za razvitak za provedbu Strategije razvitka Županije Zapadnohercegovačke te imenovala novi Županijski odbor za razvoj.

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.