+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Zamjenica veleposlanika UK Velike Britanije i Sjeverne Irske u BiH u posjeti Vladi Županije Zapadnohercegovačke
Zamjenica veleposlanika UK Velike Britanije i Sjeverne Irske u BiH u posjeti Vladi Županije Zapadnohercegovačke
Objavljeno: 10.4.2019. 14:32:00 Autor: administrator
Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić sa suradnicima primio je 10. travnja 2019. godine u posjet zamjenicu veleposlanika Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske, dr. Ruth Wiesman.

Na početku sastanka predsjednik Ćosić je dr. Wiesman poželio dobrodošlicu u Županiju Zapadnohercegovačku i upoznao je sa geografskim položajem te strukturom i gospodarskim potencijalima Županije.


Dr. Wiesman je zahvalila predsjedniku Ćosiću na dobrodošlici i čestitala mu na ponovnom izboru za predsjednika Vlade.


Tijekom sastanka razgovaralo se o aktualnim političkim temama u Županiji Zapadnohercegovačkoj, kao i u Bosni i Hercegovini. Predsjednik Ćosić je naglasio kako Vlada Županije Zapadnohercegovačke u ovom mandatu planira raditi na rješavanju pitanja neprivatizirane imovine, izradi planova ruralnog razvoja i poljoprivrede, kroz koje će Županija biti predstavljena stranim ulagačima, što će otvoriti nova radna mjesta.


Predstavnici Vlade su se zahvalili zamjenici veleposlanika UK Velike Britanije i Sjeverne Irske u BiH dr. Ruth Wiesman na današnjoj posjeti te izrazili spremnost za suradnju i u narednom periodu.

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.