+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Priopćenje za javnost sa 116. sjednice Vlade
Priopćenje za javnost sa 116. sjednice Vlade
Objavljeno: 3.12.2018. 15:34:00 Autor: administrator
U Širokom Brijegu održana 116. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

U ponedjeljak 3. prosinca 2018. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 116. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.


Na današnjoj sjednici Vlada je prihvatila Izvješće o izvršenju Proračuna Županije Zapadnohercegovačke u razdoblju od 1. siječnja do 30. rujna 2018. godine.


Također, Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju rebalansa Financijskog plana Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu; Odluku o davanju suglasnosti na rebalans Financijskog plana Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu; Odluku o davanju suglasnosti na protokol o postupanju nadležnih tijela o prihvatu, propratu i privremenom zbrinjavanju ranjivih readmisiranih osoba; Odluku o davanju suglasnosti na Projektni zadatak za izradu „Programa opskrbe vodom za piće na prostoru Županije Zapadnohercegovačke“; Odluku o darovanju vatrogasnih vozila; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o razrješenju dužnosti ravnatelja Javne ustanove Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG, kojom se dužnosti ravnatelja razrješuje Ivan Jelčić iz Ljubuškog i Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o imenovanju vršitelja dužnosti ravnatelja Javne ustanove Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG, kojom se za vršitelja dužnosti ravnatelja imenuje Radoslav Luburić iz Ljubuškog.


Vlada je donijela Rješenje o imenovanju Povjerenstva za sprječavanje korupcije u Županiji Zapadnohercegovačkoj, kojim su u navedeno Povjerenstvo imenovani: Mihovil Bilać, Marko Galić i Ivana Hrkać.

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.