+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Sastanak s izaslanstvom Kanade o investicijama i gospodarskom razvoju
Sastanak s izaslanstvom Kanade o investicijama i gospodarskom razvoju
Objavljeno: 3.9.2018. 9:03:00 Autor: administrator
U Širokom Brijegu održan sastanak sa kanadskim veleposlanikom u Zagrebu i regionalnim političkim savjetnikom pri Ministarstvu vanjskih poslova Kanade.

Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić, ravnatelj Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije Ivan Jurilj i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević sastali su se s veleposlanikom Kanade u Zagrebu Danielom Maksymiukom i Tariqom Gordonom, regionalnim političkim savjetnikom pri Ministarstvu vanjskih poslova Kanade.

Na sastanku se razgovaralo o mogućim ustavnim promjenama i izmjenama izbornog zakona u Bosni i Hercegovini. Također, bilo je riječi o gospodarstvu u Bosni i Hercegovini, euroatlantskim integracijama, kao i mogućoj suradnji Županije Zapadnohercegovačke i Grada Širokog Brijega s Kanadom i hrvatskim iseljeništvom u ovoj zemlji.

Zaključeno je kako su ovakvi susreti odlična prilika za razmjenu novih ideja i projekte koji mogu doprinijeti razvoju gospodarstva i dolasku novih investicija u Županiju Zapadnohercegovačku i Široki Brijeg.

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.