+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Izaslanstvo Županije Zapadnohercegovačke na Hercegovačkoj večeri u Berlinu
Izaslanstvo Županije Zapadnohercegovačke na Hercegovačkoj večeri u Berlinu
Objavljeno: 28.5.2018. 10:44:00 Autor: administrator
U Berlinu održana četvrta Hercegovačka večer

U organizaciji Njemačko-Hrvatskog društva i Berlinskog magazina, u subotu 26. svibnja 2018. godine, u Gloria Event Centru u Berlinu, održana je četvrta Hercegovačka večer.

Večer je održana u znaku Županije Zapadnohercegovačke, a gosti hrvatske zajednice u Berlinu bili su hrvatski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović, predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić sa suradnicima, ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke Ružica Mikulić; gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević i ostali predstavnici lokalne vlasti iz Županije Zapadnohercegovačke.


Održan je kulturno-zabavni program s naglaskom na kulturnu, gospodarsku, gastronomsku i društveno-političku prezentaciju Županije Zapadnohercegovačke i Hrvata Hercegovine.


U sklopu posjeta održan je niz sastanaka s predstavnicima hrvatskih udruga i Hrvatske katoličke misije u Berlinu, na kojima se razgovaralo o trenutačnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini i o životu i djelovanju hrvatskih udruga u SR Njemačkoj.

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.