+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Izjava predsjednika Ćosića za Dnevnik.ba
Izjava predsjednika Ćosića za Dnevnik.ba
Objavljeno: 22.3.2018. 14:15:00 Autor: administrator
Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke i dopredsjednik HDZ-a BiH Zdenko Ćosić komentirao je navode SDP-a o krađi glasova

Otkako je aktualizirana priča o promjeni Izbornog zakona u BiH i nužnosti donošenja istog do raspisivanja izbora, stranke tzv. bošnjačke ljevice uporno guraju priču o tehničkim izmjenama Izbornog zakona, poput uvođenja kamera ili skenera na birališta.


U svom današnjem priopćenju SDP BiH je otišao korak dalje i optužio SNSD i HDZ BiH da ne žele prihvatiti iste kako bi mogli izvršiti krađu na izborima.


U izjavi za Dnevnik.ba, Zdenko Ćosić, dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke komentirao je navode SDP-a o krađi glasova: "Tvrdnje SDP-a imaju svoj analogni slijed: stranke koje se protive izmjeni izbornog zakonodavstva, spremaju se ukrasti politički i ustavni status jednom narodu! Licemjeri koji su dva puta već ukrali pravo Hrvatima na izbor svoga predstavnika, nagađaju o krađi glasova.
Odbijati sadržajne izmjene zakona, ponižavati Ustav, Ustani sud, primarno, ponižavati cijeli narod namećući svoje marionete kao oktroirane predstavnike jednom konstitutivnom narodu, onda se lažno zalagati za čiste izborne tehnike, gnjusni je sarkazam! Oni, koji nam spremaju eutanaziju, zalažu se da igla kojom će to napraviti bude sterilna", kaže Ćosić.

(I. Crnjac/Dnevnik.ba)

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.