+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Priopćenje za javnost sa 95. sjednice Vlade
Priopćenje za javnost sa 95. sjednice Vlade
Objavljeno: 15.2.2018. 15:12:00 Autor: administrator
U Širokom Brijegu održana 95. sjednica Vlade.

U četvrtak 15. veljače 2018. godine u Širokom Brijegu je održana 95. sjednica Vlade
Županije Zapadnohercegovačke.


Na današnjoj sjednici Vlada je utvrdila Prijedlog Odluke o usvajanju Akcijskog plana 2018. – 2020. za provedbu Strategije razvitka Županije Zapadnohercegovačke za razdoblje 2014. – 2020., te isti uputila na usvajanje u Skupštinu Županije Zapadnohercegovačke.


Vlada je donijela Odluku o donošenju Programa utroška sredstava „Tekući prijenosi za zaštitu okoliša“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu; Odluku o donošenju Programa utroška sredstava „Tekući prijenosi za potpore u poljoprivrednoj proizvodnji i ruralnom razvitku“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu; Odluku o davanju suglasnosti na Program utroška sredstava „Tekući prijenosi za šumarstvo“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke s kriterijima raspodjele sredstava za 2018. godinu; Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjenama i dopuni Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke te Odluku o odobravanju prodaje službenog motornog vozila Uprave za inspekcijske poslove Županije Zapadnohercegovačke putem javnog nadmetanja uz obveznu objavu javnog oglasa u jednim dnevnim novinama.


Također, Vlada je donijela Rješenje o razrješenju člana Povjerenstva za upravljanje oduzetom imovinom kojim se navedene dužnosti razrješava Željko Naletilić, a za novog člana navedenog Povjerenstva imenuje se Drago Tomić.


U Tim za monitoring provedbe protokola u suradnji između Vlade Županije Zapadnohercegovačke i Projekta integriranog lokalnog razvoja imenovani su Ivan Jurilj, Vesna Hrsto i Pero Mandić.


Za člana Upravnog vijeća Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje iz Županije Zapadnohercegovačke predložen je David Grbavac iz Ljubuškog.

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.