+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Priopćenje za javnost sa 87. sjednice Vlade
Priopćenje za javnost sa 87. sjednice Vlade
Objavljeno: 1.12.2017. 13:27:00 Autor: administrator
U Širokom Brijegu održana 87. sjednica Vlade.

U petak 1. prosinca 2017. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 87. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.


Vlada je usvojila Izvješće o izvršenju Proračuna Županije Zapadnohercegovačke u razdoblju od 1. siječnja do 30 rujna 2017. godine.


Također, Vlada je donijela Odluku o utvrđivanju platnih razreda i koeficijenata za plaće namještenika u županijskim tijelima državne službe; Odluku o izmjeni Odluke o utvrđivanju osnovice za izračun bruto plaće izabranih dužnosnika, nositelja izvršnih funkcija i savjetnika u institucijama vlasti u Županiji Zapadnohercegovačkoj, državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe, zaposlenika u školama koje su korisnici Proračuna Županije Zapadnohercegovačke i ostalih uposlenika korisnika Proračuna Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o utvrđivanju platnih razreda i koeficijenata za plaće rukovodećih i ostalih državnih službenika u županijskim tijelima državne službe; Odluku o davanju suglasnosti na Kolektivni ugovor za djelatnike u Ministarstvu unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjeni i dopuni Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Ureda predsjednika Vlade Županije Zapadnohercegovačke te Odluku o davanju suglasnosti Uredu Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije za zakup poslovnog prostora.

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.