+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Priopćenje za javnost sa 80. sjednice Vlade
Priopćenje za javnost sa 80. sjednice Vlade
Objavljeno: 19.9.2017. 12:49:00 Autor: Administrator
U petak 15. rujna 2017. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 80. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

U petak 15. rujna 2017. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 80. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.
Na današnjoj sjednici Vlada je utvrdila Prijedlog Zakona o dopuni Zakona o zdravstvenoj zaštiti, koji je po skraćenom postupku upućen u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke. Vlada je usvojila Dokument okvirnog proračuna Županije Zapadnohercegovačke 2018. – 2020. s Prijedlogom Zaključka o njegovom usvajanju, te isti uputila Skupštini na znanje.

Također, Vlada je prihvatila Izvješće o izvršenju Proračuna Županije Zapadnohercegovačke u razdoblju od 1. siječnja do 30. lipnja 2017. godine.

Vlada je donijela Odluku o donošenju Procjene ugroženosti od požara Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o izmjeni Odluke o utrošku sredstava „Tekući prijenosi za program kulture“ predviđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu, kao i Odluku o izmjeni Odluke o utvrđivanju osnovice za izračun bruto plaće izabranih dužnosnika, nositelja izvršnih funkcija i savjetnika u institucijama vlasti u Županiji Zapadnohercegovačkoj, državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe, zaposlenika u školama koje su korisnici Proračuna Županije Zapadnohercegovačke i ostalih uposlenika korisnika Proračuna Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Stegovnog vijeća za provedbu postupaka utvrđivanja stegovne odgovornosti državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe u Županiji Zapadnohercegovačkoj i ostalih uposlenika korisnika Proračuna Županije Zapadnohercegovačke i Rješenje o imenovanju Stegovnog vijeća za provedbu postupaka utvrđivanja stegovne odgovornosti državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Vlada je na osobni zahtjev razriješila člana Povjerenstva za upravljanje oduzetom imovinom Brunu Miloša, a imenovala Elvisa Šošu za člana navedenog Povjerenstva.

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.